2012-11-14 08:45:42• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Halak - Nagyszerű napod lesz!

Napi horoszkóp november 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap még teljesen a Napfogyatkozás hatása alatt van. A délelőtt teljesen alkalmatlan arra, hogy nagyobb dolognak nekifogj. Neptunusz kapcsolatra lépett a visszafelé mozgó Merkúrral. Most semmi sem sikerül. Röviddel 12 után a Hold belép a Nyilas jegyébe, te kivirágzol, szabályosan vakmerő leszel. Késő délután a Hold és Uránusz kapcsolatra lépnek egymással. Ez lendületet ad neked. Ez segít, hogy jó érzéssel fejezd be a napot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Amikor ma reggel felkelsz, belsőleg még biztosan össze vagy kapcsolódva a kozmikus csodával. Ezért kíméletre van szükséged. Bánj nagyon odafigyelve önmagaddal, ugyanis ma Neptunusz is nagyon erős. Befolyása alatt lelkednek több figyelemre és szeretetre van szüksége. Röviddel 12 előtt a Hold belép a Nyilas jegyébe. Ezzel ismét több normalitás jön az életedbe. Mindenesetre továbbra is ajánlott az óvatosság. Neptunusz erős marad, és – amit még meg sem említettem – Merkúr visszafelé mozog. Nyugodtan kiindulhatsz abból, hogy csak üggyel-bajjal tudod teendőidet ellátni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Még ma is a Napfogyatkozás vonzáskörében állsz. Különösen azért is, mert Neptunusznak ma erős fellépése van. Az érzékeny emberek úgy érzik magukat, mintha transzban lennének, nincsenek teljesen éber állapotban. Ez persze veszélyes, ha kockázatos tevékenységeket kell elvégezni. Csodálatos lehet azonban, ha közben a kozmosz sugallataira várhatsz

Napi horoszkóp - rák

Rák


Ma sem szabad elhamarkodnod semmit. Egyrészt a Napfogyatkozás még hat, másrészt pedig ma Neptunusz és Merkúr lépnek feszült kapcsolatra egymással. Ez szétszórttá, könnyelművé tesz, és el is fáraszt. Kb. 12 órától a Hold ismét elég erős lesz, hogy sikeresen elkísérjen a nap hátralévő részében. Most a Nyilas jegyében áll, és ez megkönnyíti számodra napi teendőid elvégzését. Estére mégse tervezz nagyobb dolgokat, hanem engedd lecsengeni a Napfogyatkozás hatását.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Kíváncsi vagyok, hogyan ébredsz ma reggel? Talán már belsőleg könnyebbé lettél? Kívánnám neked. 11.53-kor igen kellemes idő kezdődik. A Hold betelepszik a Nyilas jegyébe, és most tudnak segítő bolygóid – Vénusz és Mars – igazán kibontakozni. Egy sikeres délután és egy laza, vidám este vár rád. Talán még a szerelemmel is találkozol.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Az újjászületett Nap nagy örömmel tölt el ma. Szereteted megerősödött, és életed hatékonyabb lesz. Nem lepne meg, ha egy vidám élmény érne a mai napon. A Nyilas jegyében álló Hold több életörömöt és erőt ad neked. Valaki változatosságot visz az életedbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Ma reggel még biztosan a Napfogyatkozás hatása alatt leszel. Milyen volt az éjjel? Mit álmodtál? Egy ilyen esemény után az álmok sokkal intenzívebbek szoktak lenni. Gyakran üzenetet is közvetítenek. Röviddel 12 előtt a Hold a barátságos Nyilas jegyébe lép, és ismét visszatérnek a normális hétköznapok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma kezdetben még a tegnapi Napfogyatkozás, és a vele kapcsolódó Újhold hatása alatt leszel. Sok kávét kell innod, hogy lendületbe tudj jönni. Röviddel 12 előtt jegyet vált a Hold, ezután a Nyilas jegyében áll. Nagy lesz a tempó. Ha vacillálsz, vonakodsz, megbüntetnek a csillagok. Ha spontán vagy, hagyod magad meglepni, és nem nyafogsz, akkor a nyertesek közé fogsz tartozni. Merkúr viszont visszafelé mozog, és Neptunusszal is kapcsolatot vesz fel. Tempó? Igen, de legyél nagyon precíz, akkor mesteri teljesítményt nyújthatsz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ma nemcsak a Napfogyatkozás utóhatása lesz még érezhető, de Neptunusz erős befolyását is észleled. Most nem tudsz koncentráltan dolgozni. Kímélned kell magad. Időre van szükséged. 11.53-tól a Hold belép a te jegyedbe. Ettől jó hangulatod kerekedik, és nagy tempóban kezdesz el dolgozni. A rutinhoz azonban nem fűlik a fogad. Szükséged van emberekre magad körül, akikkel el tudsz beszélgetni a Napfogyatkozásról. Ha ilyenek nincsenek, menj el este sétálni, gondolataid pedig szálljanak a Hold körül.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Ma egész nap ismét arra ügyelj, hogy mi jár a fejedben. Figyeld meg magadat, és fordítsd gondolataidat pozitív irányba. Gondolataidnak erejük van. Ez odáig mehet, hogy megvalósulnak dolgok, amiket kívánsz magadnak, mintha szellemkéz vezetné őket. Este a Hold a Nyilas jegyében áll. Ezek az órák meglehetősen élénkek lesznek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A mai napon kezdetben még a Napfogyatkozás bűvöletében leszel. Olyan munkákat amúgy sem tudsz végezni, amik összpontosítást igényelnek. A Napfogyatkozás utóhatásain kívül ugyanis még Neptunusszal is dolgod lesz. Csak röviddel 12 óra előtt érzed lassanként visszatérni normális erődet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Sajátságos hangulatban ébredsz a mai napon – hogy aludtál, milyen álmaid voltak? Emlékszel rá, hogy a Holddal találkoztál? Azonban ne visszafelé nézz, hanem előre. Egy biztos: a Hold ereje benned van, túlnősz önmagadon. Nagyszerű napot fogsz megélni. Az este Uránusszal igen szórakoztató lesz.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: